ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΑΠΟΛΥMΑΝΣΕΙΣ

Κήπων Τέχνημα
στη Θεσσαλονίκη


 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΑΠΟΛΥMΑΝΣΕΙΣ


Αναλαμβάνουμε να καταπολεμήσουμε έντομα αποθηκών και οποιοδήποτε βλαβερό παράσιτο για την ανθρώπινη υγεία (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια κλπ) καθώς και τρωκτικά.

Στην εταιρεία μας κάθε πρόγραμμα εφαρμογών είναι ξεχωριστό και  σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη. Έτσι,  καταρτίζεται βάσει μελέτης που προηγείται στο χώρο του πελάτη, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας.

 

Η εταιρεία μας έχει επανδρωθεί με ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό που ασχολείται με υγειονομικές εφαρμογές (Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις) σε χώρους που είναι απαραίτητη η εφαρμογή τους και παρέχει την σχετική βεβαίωση.

 

 

 

Πότε πρέπει να γίνεται η απεντόμωση σπιτιού;

Όσον αφορά την απεντόμωση σπιτιού, η καταλληλότερη περίοδος για την εφαρμογή της βρίσκεται μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου. Ειδικότερα ο Μάρτιος και γενικότερα η άνοιξη συνιστούν ιδανική εποχή καθώς τότε η πλειονότητα των εντόμων παρουσιάζει μέγιστη δραστηριότητα. Το Μάρτιο δε, η εξολόθρευση των κατσαρίδων μπορεί να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό, αφού επεμβαίνει στο βιολογικό τους κύκλο. Σχετικά με τη συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η απεντόμωση, αυτή εξαρτάται από το μέγεθος της προσβολής. Οι ειδικοί συνιστούν να γίνεται απεντόμωση σπιτιού δύο φορές το χρόνο, μια το φθινόπωρο και μια την άνοιξη που είναι εποχές αναπαραγωγής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση έχει αποδειχθεί ότι τουλάχιστον μια φορά το χρόνο είναι απολύτως απαραίτητη ώστε ο πληθυσμός των εντόμων να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.